Voetgolf Berg & Dal 2021

Voetgolf Berg & Dal 2021

Alles is weer open en Corona (bijna) achter ons. Alle reden om op Sportpark Noord weer te gaan knallen. De Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen 2021 komen eraan! Voor de 8e keer worden op Sportpark Noord in Groesbeek de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen georganiseerd. Wie sleept dit jaar de hoofdprijs in de wacht?  Deze spannende vraag wordt op Zondag 29 augustus beantwoord. Georganiseerd door de voetbalvereniging op Sportpark Noord t.w. Germania Groesbeek wordt het weer een ouderwetse spektakel dag.

Voor de 8e keer alweer met veel succes georganiseerd. Ondertussen mogen we in alle bescheidenheid vaststellen; Een succes klassieker. De naam ‘open’ zegt het al; Iedereen kan meedoen. De deelname is gratis en dat is uniek. Men schrijft zich in per team van vijf personen.  Deelnemen kan vanaf zestien jaar, maar iemand van achtentachtig jaar is ook van harte welkom. Er kunnen maximaal 32 teams deelnemen. De teams komen niet alleen uit Berg en Dal, maar de hele regio Nijmegen heeft ondertussen ervaren hoe goed sportief en ontspanning samengaan. Het is een uitdagend evenement voor bedrijven, scholen, vriendenclubs, families, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Iedereen met 5 vrienden, collega’s, familie kan zich inschrijven en deelnemen aan deze fantastische dag. De teams hebben onderling hebben veel contact met elkaar. Lekker sportief ontspannen tijdens een dagje uit.

Elk jaar leggen we een geheel nieuw en uitdagend parcours aan. Er worden in totaal 16 holes aangelegd waarbij veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke elementen zoals bomen en heuvels die op het schitterende Sportpark Noord zijn te vinden. Iedere hole vormt een uitdaging op zich. Op basis van veel spelplezier en balvaardigheid maken de teams een prachtige ronde over het gehele sportpark. Of je nu gaat voor de winst of je wilt gewoon gezellig bezig zijn, het kan allemaal. De start van het event is rond 11: 00 uur. Op het einde van de middag is de prijsuitreiking.

Naast de sportieve activiteiten is er volop gezelligheid en vermaak voor de gehele familie en supporters van de deelnemers. Op een meestal zonovergoten terras wordt goed gezorgd voor de inwendige mens.  Zo is er een BBQ, drankjes en zijn hartige versnaperingen verkrijgbaar.  Uiteraard zal over het sportpark gezellige muziek klinken voor jong en oud.

Voor de liefhebbers houden we ook na de prijsuitreiking het sfeerniveau nog even op peil. Sport en gezelligheid horen nu eenmaal bij elkaar.

Open Berg en Dalse Voetgolf Kampioenschappen 2021
Datum: Zondag 29 augustus 2021
Sportpark Noord te Groesbeek

Inschrijven kan via info@germaniagroesbeek.nl

DEELNAME IS GRATIS!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.